Ζύμη για κρέπες χωρίς αυγά
Όσοι τις δοκίμασαν είπαν πως είναι καλύτερες κι από κρεπαρί. Γλυκές ή αλμυρές γίνονται ανάρπαστες από μικρούς και μεγάλους!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ζύμη μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Υλικά
-
2 φλ τσ γάλα φρέσκο
-
2 φλ τσ αλεύρι
-
2 κουτ σούπας μαργαρίνη λιωμένη
-
1 κουτ γλ αλάτι
-
1 κουτ σούπας ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω γάλα και αλεύρι με σύρμα ή μίξερ.
-
2
Προσθέτω αλάτι, ζάχαρη, μαργαρίνη και συνεχίζω λίγο το ανακάτεμα έτσι ώστε να έχω έναν χυλό χωρίς σβόλια.
-
3
Η ζύμη είναι έτοιμη να φτιάξω κρέπες στο τηγάνι ή στην κρεπιέρα.
Σχόλια (110)