Ζύμη για πανεύκολα ζουμερά λουκανικοτυροπιτάκια
Μια ζύμη με απλά υλικα που εγγυάται θεικές απολαύσεις!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία λεκάνη ρίχνετε το γάλα αφού πρώτα το ζεστάνετε ώστε να γίνει χλιαρό.
-
2
Στη συνέχεια προσθέτετε την μαγιά και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Δεν περιμένετε να φουσκώσει πλάθετε αμέσως μόλις η ζύμη σας δεν κολλάει στα χέρια σας!
-
4
Την ανοίγετε με πλάστη και δίνεται ότι σχήμα θέλετε!
-
5
Γεμίζετε με λουκανικάκια Φρανκφούρτης ή τυρί φέτα θρυμματισμένο και ανακατεμένο με ένα-δύο αβγά ή με ότι άλλο υλικό σας αρέσει!
-
6
Αλείφετε τα γεμιστά ζυμαράκια σας εξωτερικά με λίγη λιωμένη μαργαρίνη!
-
7
Ψήνετε στους 180-200 βαθμούς στις αντιστάσεις με αέρα για 25-30' περίπου έως ότου ροδοκοκκινίσουν! Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!!!
Σχόλια (18)