Ζύμη για πιτάκια με λουκάνικο ή τυρί

Bαθμολογία: 4.7593
       
 
54 ψήφοι
,

Περιγραφή

Απλά τέλεια, δεν αποτυχαίνει ποτε.
Ζύμη για πιτάκια με λουκάνικο ή τυρί
photo: Aleksandra

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 ποτήρι σπορέλαιο
  • 1 ποτήρι χλιαρό γάλα
  • 1 αυγό
  • 1/2 κουταλιά αλάτι
  • λίγο ξύδι
  • 2 φακελάκια μάγια ξερη ή 80 γρ. μαγιά
  • αλεύρι όσο πάρει
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Ζύμες
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Γάλα , Αβγά
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 30' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 20' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιώνουμε την μαγιά στο χλιαρό γάλα.
  2. Ρίχνουμε το λάδι και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Στο τέλος, ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλευρι, μέχρι να ξεκολλήσει από τα χέρια και να γίνει μια αφράτη ζύμη.
  4. Την αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ωρα περίπου και πλάθουμε τα πιτάκια σε ο,τι σχήμα θέλουμε, προσθέτοντας τα υλικά της αρεσκίας σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επίσης, αυτή η ζύμη είναι πολύ ωραία για πίτσα.

Σχετικές συνταγές

    85 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από milva, 3-5-09  
    Κανω και εγω την ιδια συνταγη και γινονται φανταστικα και πολυ αφρατα.Οταν τα κανω με τυρι τα τυλιγω σαν κρουασανάκια
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 3-5-09  
    Πάρα πολύ ωραία η ζύμη!!!!'Εγινε πολύ αφράτη,μαλακή και πλαθόταν τέλεια!!!!!Έφτιαξα μια γέμιση με τυρί φέτα και έγιναν τα πιτάκια φανταστικά!!!!
    Θα την φτιάξω και για πίτσα.
    #
    Σχόλιο από efi1771970, 5-5-09  
    μπράβο είναι όντως τέλεια ζύμη.την κάνω και εγώ.γίνεται και νηστίσιμη αν αφαιρέσεις το αυγό και αντι για γάλα βάλεις νερό.φανταστική.
    #
    Σχόλιο από maggy, 7-5-09  
    Για πιτσα χωρισε την ζυμη σε δυο μπαλες γιατι θα γινει σαν ψωμι εκτος αν σου αρεσει πολυ αφρατο το ζυμαρι
    #
    Σχόλιο από Glykeria, 8-5-09  
    Πολυ καλη συνταγη!! την δοκιμασα και ειναι πολυ νοστικη!! φουσκωσε πολυ , αλλα δεν πετυχα καλο σχημα..Το σχημα του κρουασαν πως γινεται?
    #
    Σχόλιο από maggy, 9-5-09  
    εγω δεν τα σχημα κρουασαν ανοιγω ενα στενομακρο φυλλο γεμιζω την εση την τυλιγω και τα κοβω στο μεγεθος που θελω. Αλλα για κρουασαν νομιζω ανοιγεις ενα στρογγυλο φυλλο το χαραζεις στραυρωτα στα 8 περνει ς ενα κομματι βαζεις στην ακρη λιγο γεμιση τυλιγει λιγο τα πλαινα να μην βγει η ζυμη και υπολοιπο το κανει ςσαν ρολο και βγαινει το σχημα. Αλλα και παλι δοκιμασε το δεν ειμαι σιγουρη.
    #
    Σχόλιο από anastasiat28, 9-5-09  
    ευχαριστούμε για τη συνταγή,θα τα φτιάξω και θα επιστρέψω με τα πιρουνάκια.μία ερώτηση μόνο γιατί είμαι κάπως καινούρια στο άθλημα.πόση ώρα τα ψήνουμε και σε πόσους βαθμούς?ή μόλις δούμε να παίρνουν χρώμα σημαίνει ότι είναι έτοιμα?το γάλα να είναι φρέσκο ή κάνει και το νουνού?σας ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από anastasiat28, 9-5-09  
    ακόμα 1 ερώτηση γιατί ξεχάστηκα.μπορώ να έχω έτοιμα στο ψυγείο φυλαγμένα (ή πρέπει με το που τα φτιάξω να τα ψήσω κιόλας?σας ευχαριστώ και πάλι
    #
    Σχόλιο από maggy, 9-5-09  
    εφω βαζω αγνο γαλα και για το ψησημο στους 180 μεχρι να ροδισουναν θες φαλτα καλυτερα στην καταψυξη ωμα στο ψυγειο κρατανε μονο λιγες ωρες οπως μπορεις και μονο την ζυμη στην καταψυξη ή επισης ψηστα και μολις βγουν βαλτα σε σακουλακι στην καταψυξη κρατα αρκετο καιρο. και την ζυμη ποτε μην την ξεπαγωνεις στον φουρνο μικροκυματων
    #
    Σχόλιο από anastasiat28, 9-5-09  
    maggy μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.τέλεια.θα επιστρέψω με τα πιρουνάκια μου.είμαι σίγουρη ότι είναι καταπληκτική συνταγή και σε ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας
    #
    Σχόλιο από golfo, 9-5-09  
    πραγματι ειναι πολυ μαλακη και ευπλαστη ζυμη,την κανω χρονια και τα τυλιγω σαν κρουασανακια μικρα ειτε με τυρι ειτε με λουκανικο.πολυ καλα ειδικα για μπουφε γιατι δεν ξαιραινοντε αμεσως και ξεσκεπαστα.
    #
    Σχόλιο από maggy, 18-5-09  
    αυτο ειναο το καλο με αυτη την συνταγη οτι εινα αφρατα για 2 μερες τουλαχιστον και αν τασ βαλεις σε ταπερ ακομη καλυτερα
    #
    Σχόλιο από dimikl, 10-6-09  
    Σκέφτομαι να φτιάξω κρουασανάκια για το μπουφέ στη σχολική γιορτή των παιδιών.Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1.Γίνονται και με σοκολάτα τα συγκεκριμένα ή είναι αλμυρή η ζύμη;Αν αντί αλάτι έβαζα ζάχαρη;Tο έχει δοκιμάσει κανείς;
    2.Αν βάλω ελαιόλαδο αντί σπορέλαιο;
    Και κάτι άλλο....Αν τα φτιάξω από την προηγούμενη μέρα, θα είναι καλά την επόμενη ή θα ντραπώ να τα πάω;
    Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από maggy, 11-6-09  
    Αυτη η συνταγη ειναι ουδετερη μπορει να τα κανεις και αυτη η ζυμη μενει αφρατη για 2 μερες σιγουρα δοκμασε το νωριτερα για να επιβεβαιωθεις
    #
    Σχόλιο από dimikl, 11-6-09  
    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν αποφάσισα ακόμα τι θα κάνω.
    #
    Σχόλιο από marianna2, 22-9-09  
    Ευχαριστω πολυ για την συνταγη.Ειναι ευκολη και πολυ νοστιμη,οτι πρεπει για μενα που εργαζομαι πολλες ωρες
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 28-9-09  
    Πολύ ωραία συνταγή !Μπράβο maggy!!
    #
    Σχόλιο από maggy, 28-9-09  
    Ειναι σιγουρα μια συνταγη που δυσκολα απογοητευει καποιον.
    #
    Σχόλιο από Πάπισσα, 2-10-09  
    Σ'ευχαριστώ για την τόσο απίστευτη συνταγή!τη δοκίμασα εχθές σε έκδοση πίτσας αλλά και σε "μπουκίτσες" ελιοψωμάκια!!!!Μια ερώτηση μόνο: θα μπορούσαμε να χρησημοποιήσουμε μάυρο αλεύρι?εσύ τί αλεύρι χρησημοποιείς?για όλες τις χρήσεις?διότι εγώ έβαλα και λίγο από αυτό που φουσκώνει μόνο του.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
    #
    Σχόλιο από maggy, 2-10-09  
    νομιζω οτι θα μπορουσες αν και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε για να σου πω εγω χρησιμοποιω συνηθως το κουλα αλλα αν δεν εχω βαζω και φαρινα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    57 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από milva, 3-5-09  
    Κανω και εγω την ιδια συνταγη και γινονται φανταστικα και πολυ αφρατα.Οταν τα κανω με τυρι τα τυλιγω σαν κρουασανάκια
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 3-5-09  
    Πάρα πολύ ωραία η ζύμη!!!!'Εγινε πολύ αφράτη,μαλακή και πλαθόταν τέλεια!!!!!Έφτιαξα μια γέμιση με τυρί φέτα και έγιναν τα πιτάκια φανταστικά!!!!
    Θα την φτιάξω και για πίτσα.
    #
    Σχόλιο από maggy, 7-5-09  
    Για πιτσα χωρισε την ζυμη σε δυο μπαλες γιατι θα γινει σαν ψωμι εκτος αν σου αρεσει πολυ αφρατο το ζυμαρι
    #
    Σχόλιο από golfo, 9-5-09  
    πραγματι ειναι πολυ μαλακη και ευπλαστη ζυμη,την κανω χρονια και τα τυλιγω σαν κρουασανακια μικρα ειτε με τυρι ειτε με λουκανικο.πολυ καλα ειδικα για μπουφε γιατι δεν ξαιραινοντε αμεσως και ξεσκεπαστα.
    #
    Σχόλιο από maggy, 18-5-09  
    αυτο ειναο το καλο με αυτη την συνταγη οτι εινα αφρατα για 2 μερες τουλαχιστον και αν τασ βαλεις σε ταπερ ακομη καλυτερα
    #
    Σχόλιο από dimikl, 11-6-09  
    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν αποφάσισα ακόμα τι θα κάνω.
    #
    Σχόλιο από marianna2, 22-9-09  
    Ευχαριστω πολυ για την συνταγη.Ειναι ευκολη και πολυ νοστιμη,οτι πρεπει για μενα που εργαζομαι πολλες ωρες
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 28-9-09  
    Πολύ ωραία συνταγή !Μπράβο maggy!!
    #
    Σχόλιο από maggy, 28-9-09  
    Ειναι σιγουρα μια συνταγη που δυσκολα απογοητευει καποιον.
    #
    Σχόλιο από milva, 7-10-09  
    Εχω δοκιμασει τη ζυμη αυτη[προσθετοντας λιγη ζαχαρη περιπου 2-3κσ],επλασα τα κρουασανακια και τα γεμισα με μερεντα.Σαν γευση βγηκαν νοστιμα απλως η μερεντα στεγνωσε λιγο με το ψησιμο.Για την dimikl sorry που δεν ειδα την ερωτηση σου νωριτερα!Ισως ηδη να τα εχεις δοκιμασει!
    #
    Σχόλιο από maggy, 7-10-09  
    Ξεχασα να σας ευχαριστησω για τις φωτο ειναι πολυ ωραιες!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από glukantzou, 3-11-09  
    τελεια!!!
    #
    Σχόλιο από love to cook, 9-11-09  
    τέλεια για μία φορά ακόμα!!
    #
    Σχόλιο από Besi, 10-11-09  
    Τα εφτιαξα σημερα και ειναι πολυ καλα, ευχαριστω!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από maggy, 10-11-09  
    Τελικα τα εκανες χωρις μαγια?
    Παντως χαρηκα που σου αρεσαν
    #
    Σχόλιο από stellapanos, 23-11-09  
    Μπραβω ειναι τελεια τα εφιαξα σημερα.Μου αρεσαν πολυ και ειναι πολυ ωραια και για τα παιδια μας στο σχολειο
    #
    Σχόλιο από Smaro, 6-12-09  
    είναι υπέροχη συνταγή και πολύ εύκολη ακόμη και για μένα που δεν τα καταφέρνω με τις ζύμες.... τα μισά τα έκανα με λουκάνικο και τα υπόλοιπα έπαιρνα κομμάτια ζύμης τα ανοιγμα λίγο έβαλα κεφαλοτύρι και τα έκλεισα σαν ψωμάκια μπουκιάς για το μπουφέ. Έγιναν ανάρπαστα
    #
    Σχόλιο από klarabell, 23-12-09  
    poli kali sintagi!!!!
    #
    Σχόλιο από Billie, 20-1-10  
    Πολύ νόστιμη!Την πρώτη φορά μου πέτυχαν μια χαρά τη δεύτερη όμως κάτι δεν πήγε καλά και όταν τα έψησα άνοιξαν σχεδόν όλα τα λουκανικοπιτάκια.Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα!
    #
    Σχόλιο από dimikl, 21-1-10  
    Τα έφτιαξα χτες βράδυ και μου άρεσαν τελικά με μερέντα.Την είχα αραιώσει με λίγο γάλα και ήταν πιο ρευστή.Επίσης,επειδή δεν είχα σπορέλαιο έβαλα ελαιόλαδο.Έγιναν πολύ ωραία σαν κρουασανάκια αλλά και σαν πίτσα αφού την υπόλοιπη ζύμη την χρησιμοποίησα έτσι.
    Ευχαριστώ για τη συνταγή.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    25 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Glykeria, 8-5-09  
    Πολυ καλη συνταγη!! την δοκιμασα και ειναι πολυ νοστικη!! φουσκωσε πολυ , αλλα δεν πετυχα καλο σχημα..Το σχημα του κρουασαν πως γινεται?
    #
    Σχόλιο από maggy, 9-5-09  
    εγω δεν τα σχημα κρουασαν ανοιγω ενα στενομακρο φυλλο γεμιζω την εση την τυλιγω και τα κοβω στο μεγεθος που θελω. Αλλα για κρουασαν νομιζω ανοιγεις ενα στρογγυλο φυλλο το χαραζεις στραυρωτα στα 8 περνει ς ενα κομματι βαζεις στην ακρη λιγο γεμιση τυλιγει λιγο τα πλαινα να μην βγει η ζυμη και υπολοιπο το κανει ςσαν ρολο και βγαινει το σχημα. Αλλα και παλι δοκιμασε το δεν ειμαι σιγουρη.
    #
    Σχόλιο από anastasiat28, 9-5-09  
    ευχαριστούμε για τη συνταγή,θα τα φτιάξω και θα επιστρέψω με τα πιρουνάκια.μία ερώτηση μόνο γιατί είμαι κάπως καινούρια στο άθλημα.πόση ώρα τα ψήνουμε και σε πόσους βαθμούς?ή μόλις δούμε να παίρνουν χρώμα σημαίνει ότι είναι έτοιμα?το γάλα να είναι φρέσκο ή κάνει και το νουνού?σας ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από anastasiat28, 9-5-09  
    ακόμα 1 ερώτηση γιατί ξεχάστηκα.μπορώ να έχω έτοιμα στο ψυγείο φυλαγμένα (ή πρέπει με το που τα φτιάξω να τα ψήσω κιόλας?σας ευχαριστώ και πάλι
    #
    Σχόλιο από maggy, 9-5-09  
    εφω βαζω αγνο γαλα και για το ψησημο στους 180 μεχρι να ροδισουναν θες φαλτα καλυτερα στην καταψυξη ωμα στο ψυγειο κρατανε μονο λιγες ωρες οπως μπορεις και μονο την ζυμη στην καταψυξη ή επισης ψηστα και μολις βγουν βαλτα σε σακουλακι στην καταψυξη κρατα αρκετο καιρο. και την ζυμη ποτε μην την ξεπαγωνεις στον φουρνο μικροκυματων
    #
    Σχόλιο από anastasiat28, 9-5-09  
    maggy μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.τέλεια.θα επιστρέψω με τα πιρουνάκια μου.είμαι σίγουρη ότι είναι καταπληκτική συνταγή και σε ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας
    #
    Σχόλιο από dimikl, 10-6-09  
    Σκέφτομαι να φτιάξω κρουασανάκια για το μπουφέ στη σχολική γιορτή των παιδιών.Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1.Γίνονται και με σοκολάτα τα συγκεκριμένα ή είναι αλμυρή η ζύμη;Αν αντί αλάτι έβαζα ζάχαρη;Tο έχει δοκιμάσει κανείς;
    2.Αν βάλω ελαιόλαδο αντί σπορέλαιο;
    Και κάτι άλλο....Αν τα φτιάξω από την προηγούμενη μέρα, θα είναι καλά την επόμενη ή θα ντραπώ να τα πάω;
    Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από maggy, 11-6-09  
    Αυτη η συνταγη ειναι ουδετερη μπορει να τα κανεις και αυτη η ζυμη μενει αφρατη για 2 μερες σιγουρα δοκμασε το νωριτερα για να επιβεβαιωθεις
    #
    Σχόλιο από Πάπισσα, 2-10-09  
    Σ'ευχαριστώ για την τόσο απίστευτη συνταγή!τη δοκίμασα εχθές σε έκδοση πίτσας αλλά και σε "μπουκίτσες" ελιοψωμάκια!!!!Μια ερώτηση μόνο: θα μπορούσαμε να χρησημοποιήσουμε μάυρο αλεύρι?εσύ τί αλεύρι χρησημοποιείς?για όλες τις χρήσεις?διότι εγώ έβαλα και λίγο από αυτό που φουσκώνει μόνο του.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
    #
    Σχόλιο από maggy, 2-10-09  
    νομιζω οτι θα μπορουσες αν και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε για να σου πω εγω χρησιμοποιω συνηθως το κουλα αλλα αν δεν εχω βαζω και φαρινα.
    #
    Σχόλιο από maggy, 3-10-09  
    Να σου πω την αληθεια τι ηθελες να πεις με αυτο σχολιο γιατι δεν πολυ καταλαβα
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 6-10-09  
    Θέλω να ρωτήσω,την ζύμη την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλα ή με τά χέρια τα δίνουμε σχήμα???Ευχαριστώ!!!
    #
    Σχόλιο από anniokm, 6-10-09  
    Maggy μου φοβερή η ζύμη σου!! μας άρεσε πολύ!! Εφτιαξα λουκανοπιτάκια και τυροπιτάκια!! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συνταγούλα σου!! άντε σειρά έχει η τούρτα σου...!! Πολυανθη μου εγω την ανοιξα με το χερι μου...δηλαδη επαιρνα λιγο ζυμη, επλαθα και την ανοιγα σιγα σιγα με την παλαμη...
    #
    Σχόλιο από maggy, 7-10-09  
    εγω ανοιγω μια μπαλα ενα φυλλο το χαραζω σαν λουλουδι και κανω το σχημα απο το κλασσικο τυροπιτακι και αλλες φορες με το χερι. Επισης εχω και ενα αλλο κολπο ποιο γρηγορο κανω ενα μακρυ ζυμαρι το ανοιγο φυλο οχι πολυ πλατυ βαζω την γεμιση και το κανω ρολο και το κοβω σε κομματια σαν τα ρωξακια αν εχεις κανει. Αννα χαρηκα πολυ που σου αρεσε η συνταγη περιμενω και εντυπωσεις απο την τουρτα
    #
    Σχόλιο από chic, 7-10-09  
    Καλημέρα! Πόσο περίπου αλεύρι? Αυτό το "όσο πάρει", με μπερδεύει...Για να έχω έναν μπούσουλα...
    #
    Σχόλιο από effie_p, 7-10-09  
    Μια και το έχετε φτιάξει πολλοί, μπορεί κάποιος να μου πει πόσο είναι περίπου το όσο πάρει?? Κάτι τέτοια μου λέει και η μαμά μου και με στέλνει....
    #
    Σχόλιο από maggy, 7-10-09  
    Νομιζω το ειναι γυρω 3-4 κουπες το αλευρι εκει γυρω ειναι. milva αν εβαζε σοκολατα θα γινοταν τελεια γιατι η μερεντα ξερενεται λογω θερμοκρασιας ενω η σοκολατα λιωνει αν προσεξεις και στα ζαχαροπλαστεια κανουν μια τρυπουλα και βαζουν μετα την μερεντα
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 10-11-09  
    Παρακαλω πολυ θα ηθελα να ρωτησω περιπου ποσο αλευρι παιρνει η συνταγη;Επισης θα μπορουσα να το κανω με αλευρι που φουσκωνει μονο του παραλειποντας τη μαγια;Ευχαριστω εκ των προτερων
    #
    Σχόλιο από maggy, 10-11-09  
    Περιπου 3-4 κουπες αλευρι δεν το εχω δοκιμασει. Δοκιμασε το και πες μας
    #
    Σχόλιο από kellaki, 11-11-09  
    πολυ ωραια ζυμη & γευστικη!!εγω την εφτιαξα ρολο με κετσαπ,κασερι& ζαμπον.πολυ καλη αλλα δε μου φουσκωσε.αληθεια φουσκωνει η γινεται απλα αφρατη? ειμαι νεο μελος & σας χαιρετω ολους!ευχαριστω!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    3 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από efi1771970, 5-5-09  
    μπράβο είναι όντως τέλεια ζύμη.την κάνω και εγώ.γίνεται και νηστίσιμη αν αφαιρέσεις το αυγό και αντι για γάλα βάλεις νερό.φανταστική.
    #
    Σχόλιο από TSOFAGR, 13-1-11  
    Πολύ ωραιά η συνταγή σου,εγώ την προτείνο με μια δικιά μου παραλλαγή.

    1 κιλό αλέυρι (περιπου) για όλες τις χρήσεις
    80 γραμ.φρέσκια μαγιά
    1 κούπα ελαιόλαδο
    300 γραμ.κρέμα γάλακτος ή γάλα (χλιαρό)
    3 αυγά
    2 κουταλιές ξύδι
    αλάτι - πιπέρι

    ανεβάζο και φωτογραφία.
    #
    Σχόλιο από anastasiakl, 15-3-11  
    Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου για το γεγονός ότι βρήκα αυτή την τέλεια ζύμη την οποία καθιέρωσα στην καθημερινή μου κουζίνα. Την έκανα με άπειρες γεμίσεις και το αποτέλεσμα ήταν πάντα τέλειο χάρη στην επιτυχία της ζύμης. Τα ξεροψήνω λίγο και γίνονται σούπερ τραγανα και νόστιμα. Επίσης επιχείρησα και τα έκανα νηστισιμα, αφαίρώντας το αυγό και αντικαθιστόντας το γάλα , με γάλα σόγιας. Στην γεμιση έβαλα σπανάκι με νηστισιμο τυρίκαι σε άλλα έβαλα νηστίσιμα λουκάνικα σουπιάς. Το αποτέλεσμα ήταν απίθανο. Σε χιλιοευχαριστώ για την τέλεια συνταγή σου!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Τρόποι μαγειρέματος αυγών
    Τρόποι μαγειρέματος, λοιπόν, (και όχι απλώς συν...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 181 αγαπημένων συνταγών, του/της anthiist
    Ζύμες - Μείγματα
    Ένα βιβλίο 12 αγαπημένων συνταγών, του/της Lillium
    Πίτες - Πιτάκια
    Ένα βιβλίο 42 αγαπημένων συνταγών, του/της patsoulaki
    πίτες-πιτάκια
    Ένα βιβλίο 3 αγαπημένων συνταγών, του/της MariaSev
    ζυμες
    Ένα βιβλίο 29 αγαπημένων συνταγών, του/της elis_1