Ζύμη για τηγανητά πιτάκια
Η ζύμη είναι τραγανή και πεντανόστιμη, εσείς διαλέξτε μόνο τη γέμιση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν έχει σημασία αν θα χρησιμοποιήσετε φλιτζάνι ή κάτι άλλο για να μετρήσετε τα υγρά υλικά της συνταγής αρκεί να χρησιμοποιήσετε το ίδιο μέτρο και για τα τρία υλικά.
Υλικά
-
1/2 φλιτζάνι νερό
-
1/2 φλιτζάνι λάδι
-
1/2 φλιτζάνι τσίπουρο
-
1 πρέζα αλάτι
-
αλεύρι ΓΟΧ (όσο πάρει)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά και το αλάτι. Προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε να φτιάξουμε μία μαλακή ζύμη.
-
2
Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο, γεμίζουμε με τα υλικά της αρεσκείας μας και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια