Υποστηρίξτε τις Συνταγές της Παρέας

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ενοχλητικά μπορούν να γίνουν τα διαφημιστικά μπάνερ. Όμως η διατήρηση, η φιλοξενία, η διαχείριση και η συνεχόμενη ανάπτυξη του site απαιτεί χρόνο αλλά και χρήματα. Οι διαφημίσεις αποτελούν την καλύτερη μέθοδο αυτή τη στιγμή για να έχουμε τα απαιτούμενα χρήματα που θα υποστηρίξουν τη συνέχιση του site καθώς και όλων των υπηρεσιών που προσφέρει, δωρεάν σε όλους.

 

Εάν θέλετε, με ένα μικρό κόστος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις Συνταγές της Παρέας, χωρίς να βλέπετε καθόλου διαφημίσεις. Η συνδρομή είναι ο τέλειος τρόπος που θα επιτρέψει σε εμάς να έχουμε τα απαραίτητα έσοδα για τη συντήρηση αλλά και τη συνέχιση της βελτίωσης του site, αλλά θα γλυτώσει κι εσάς που θα μας υποστηρίξετε, από τις διαφημίσεις.

 

Η συνδρομή κοστίζει 12€ και ισχύει για έναν χρόνο.

 

Προσοχή στα εξής:

  1. Η συνδρομή είναι μόνο για να βλέπετε το site χωρίς διαφημίσεις. Δεν δίνει καμία επιπλέον υπηρεσία ή δικαίωμα.
  2. Εξαίρεση αποτελεί η σελίδα της Αναζήτησης. Στη σελίδα αυτή θα συνεχίζουν να εμφανίζονται διαφημίσεις, καθώς είναι μια υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν το google και δεν μπορούμε να βγάλουμε τις διαφημίσεις από εκεί.
  3. Οι συνδρομητές εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να ακουλουθούν τους όρους χρήσης του site.
  4. Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν κάποιον συνδρομητή και να κλείσουν τον λογαριασμό του, εφόσον αυτός δεν ακολουθεί τους όρους χρήσης. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


Η Συνδρομή μπορεί να γίνει μέσω paypal (ή μέσω πιστωτικής κάρτας), καθώς και με κατάθεση σε τράπεζα.

Πειραιως 5017-005628-197

Σας παρακαλώ, όποιος κάνει κατάθεση να με ενημερώνει με ένα πμ, και να μου στέλνει τα στοιχεία του ώστε να μπορούμε να κόψουμε τις αποδείξεις.

 

Για να κάνετε συνδρομή μέσω paypal  πατήσετε το κουμπάκι. 

Η συνταγή της ημέρας